Werkopstellingen

In ons leven neemt werk een belangrijke plek in. Maar soms loopt dat even niet meer lekker. Door een conflict, een burn-out of door een – voor jou nog – onzichtbare oorzaak. Dan kan het helpen om met een opstelling zicht te krijgen op de situatie waarin jij (vast) zit. Door middel van een opstelling ga je ervaren wat nodig is om beweging aan te brengen.

Waar loopt het vast?

In een werkopstelling werken we op het snijvlak van jouw taaksysteem (je werk) en je liefdessysteem (je familie), met als doel om inzicht te krijgen welke beweging of verandering er bij jou nodig is om de energie weer te laten stromen. Met een opstelling gaan we zien, proeven en voelen waar het stokt, waar je vastloopt en waar de energie niet meer stroomt.

Werkopstellingen zijn geschikt voor mensen:

  • die binnen hun werk oplopen tegen conflicten en hier helderheid in zoeken.
  • die duurzame oplossingen zoeken voor hun vragen in leven en werk.
  • die in hun persoonlijk proces oplopen tegen terugkerende thema’s binnen de werkcontext.
  • die interesse hebben in het systemisch werk en er ervaring mee willen opdoen.

Aanbod: 1 daagse workshop van 9.30 – 17.00 uur.

Op deze dag is er ruimte voor zes mensen om een vraag uit te werken. Van te voren wordt een vragenlijst opgestuurd voor het aanleveren van feitelijke informatie uit de familiebiografie. Daarnaast schrijven de vraaginbrengers een brief aan de begeleider waarin ze iets vertellen over het bedrijf, hun functie in het bedrijf en de vraag die ze hebben.

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 06-52519114 of je stuurt ons een mail.

Johan de Jong

Begeleider Werkopstellingen

 

“Ik ben er
en als het dan zo is
leg ik mijn pad
naast het jouwe
en loop ik met je mee.”

De 1e strofe van dit gedicht van Gerdine Smit geeft precies weer waar het voor mij over gaat. Als systemisch begeleider loop ik een stukje met je mee, naast jou, op jouw eigen pad. Niet meer en niet minder. We hebben namelijk allemaal ons eigen unieke pad te gaan.