Supervisie voor professionals

Na een opleiding Systemisch Werk (bij de Academie voor Systemisch Werk of een ander gerenommeerd instituut), ga je nu zelf aan de slag. Je brengt dat wat je geleerd en geoefend hebt, jouw werkveld in. Sommige professionals hebben een intervisie groep waar ze op terug kunnen vallen, andere zoeken regelmatig contact met ex-collega studenten of mensen in hun omgeving die de systemische taal verstaan. Het is belangrijk om een plek te hebben waar je vakmanschap kan toetsen, met vragen over casussen terecht kunt: een plek waar je van elkaar kunt blijven leren.

Precies zo’n plek bieden wij je bij de Academie voor Systemisch Werk. Vanaf maart 2024 starten wij met een supervisiegroep. Dit wordt een vaste groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers die willen leren van en met elkaar èn van een ervaren professional.

De groep komt vier keer per jaar een middag bij elkaar. Samen met een trainer van de Academie voor Systemisch Werk onderzoek je casussen, oefen je interventies en verdiep je jouw vakmanschap.

Bij een groep tot 7 deelnemers  is er 1 begeleider aanwezig en bij 7 of 8 deelnemers zijn er 2 begeleiders beschikbaar.

Meld je aan via info@academievoorsystemischwerk.com of het contactformulier op deze pagina.

Data
6 maart 2024
29 mei 2024
2 oktober 2024
27 november 2024

Tijdstip
Van 12.00 – 16.30 uur

 

Locatie
Omgeving Zutphen

 

 Kosten
€ 600,- per jaar (excl. 21% btw)