Francet van Mackelenberg

je zou de rust moeten hebben
van een vogel gezeten op een tak
de voorzichtigheid van te staan aan een afgrond
de lichtvoetigheid van lopen op dun ijs

Willem Hussem

 

Graag stel ik me in het kort even voor; mijn naam is Francet en ik ben sinds januari 2024 in dienst bij de Academie, waar ik met veel plezier als officemanager in het wonderschone vakgebied van het systemisch werk aan de slag ben gegaan. Ik ben een soort creatieve schakel voor Mincka, Johan, de coaches en de coachees en ondersteun hen waar nodig.

Ik ben van nature gepassioneerd, heb een positieve levensinstelling en een goed inlevingsvermogen.
Kernwaarden zijn voor mij: bezieling, liefde, gelijkwaardigheid, zuiverheid en humor.
Verder ben ik o.a. moeder van twee zonen, grafisch ontwerper en fotografeer ik graag.

Mijn uitdaging is om mijn innerlijke rust te blijven voeden met muziek, beeldende kunst en de natuur als inspiratiebronnen. En met moed, verbeeldingskracht, geduld en compassie.