Masterclass: Embodied Listening

“Knowledge speaks but Wisdom listens”
– Jimi Hendrix

Een essentiele voorwaarde voor diep luisteren is aanwezig zijn in je lichaam. Je kan je alleen verbinden met een ander als je volledig verbonden bent met jezelf, en dat is een fysieke ervaring. Maar hoe doe je dat?

 Datum: 24 maart 2023

Locatie: Proeflokalen, Lokaa; 17, Zutphen

Tijdens deze masterclass word je uitgenodigd om via eenvoudige bewegingen als lopen, zitten en staan, uit je gewoontepatronen van luisteren en antwoorden te stappen en te communiceren vanuit gedeelde ruimte. 

 

De masterclass is ervaringsgericht en heeft het karakter van een gezamenlijk onderzoek. We zullen werken met individuele oefeningen, in tweetallen en in de hele groep. Dat geeft inzichten over diep luisteren en werken met stilte die je in je eigen werk kan toepassen. 

Paula Kolthoff is sinds ruim 25 jaar werkzaam als trainer, coach en organisatie- adviseur. Ze ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen voor training & opleiding, en geeft workshops over diep luisteren voor coaches en in organisaties. Paula heeft de leergang Embodied Learning ontwikkeld, waarin werken vanuit stilte en Embodied Listening belangrijke onderdelen zijn.

Achtergrondinformatie

Meer informatie over Paula en Embodied Learning vind je op: www.embodiedlearning.nl

 

Ik heb met veel plezier de workshop Embodied Listening’ gedaan. De vakkundigheid van Paula schept een helder kader voor het opdoen van (voor mij) nieuwe inzichten en verrassende ervaringen.

Roos Braakhuis

GZ-psycholoog

Embodied Learning is wezenlijk anders dan cognitief leren: wat ik tijdens deze workshop heb ervaren blijft bij me. En wat Paula betreft: wat je ziet is wat je krijgt en wat je krijgt is wat je ziet. Ze is volledig congruent met wat ze vertelt.

Wessel Ganzevoort

Emeritus Hoogleraar Organisatiedynamiek en Innovatie

Locatie & tijd
Datum: Vrijdag 24 maart 2023 .

Tijd: 10:00 – 17:00 uur, Proeflokalen, Lokaal 17 in Zutphen

Maximaal 12 deelnemers.

Prijs
De kosten voor deze masterclass bedragen 195 euro.

Aanmelding
Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden. Graag het formulier uitprinten, invullen en digitaal (info@academievoorsystemischwerk.com) of per post retourneren (IJsselkade 15, 7201 HC, Zutphen).