Systemische dag voor jongeren / jongvolwassenen

Je bent tussen de 21 en 28 jaar oud en je loopt je eigen pad. Althans dat wil je. Je maakt je eigen keuzes in relaties, werk, studie, wonen en je geeft je leven je eigen vorm. Een mooie periode waarin je kunt vertrouwen op wat je hebt meegekregen, van thuis en het leven tot nu toe en een spannende tijd waarin je proeft dat je keuzes ertoe doen.
Op zaterdag 23 november 2024 organiseren wij een dag waarin je, met leeftijdsgenoten, kunt onderzoeken wat je steunt, wat je dwarszit en wat je roept om je ‘eigen leven’ te leiden. Het is een dag in het teken van autonomie én verbinding.

Vanuit optimaal contact met jezelf en contact met de ander (en je omgeving), vrij kunnen voelen en denken en van daaruit vrij kunnen handelen. Via verschillende systemische oefeningen kijken we naar wat jou gevormd heeft, waar je nu staat en de weg die voor je ligt. We werken met opstellingen, uitwisselen en andere vormen van systemisch werk. Heb jij zin om een dag te besteden aan zelfonderzoek in een groep gelijkgestemden, wil je meer weten over Systemisch werk, loop je ergens in vast of heb je een andere reden waarom je er graag bij wilt zijn?

Meld je dan aan en klik hier voor het online inschrijfformulier.

Data
Zaterdag 23 november 2024

Tijd
9.30 – 16.30 uur

 

Locatie
Het Poortgebouw, Kazerneplein 6 in Eefde

Kosten
Voor jongeren met een minimum inkomen en studenten 45 euro.
Voor jongeren met een baan 75 euro.
Is het financieel niet haalbaar, neem dan contact op.