Referenties Nieuwe Brandstof

Feedback van deelnemers van Nieuwe Brandstof:

De hele santenkraam aan tips, trucs en coaching had ik toch al gehad? Blijkt er nog een ander niveau te zijn, “hier gaat het om” denk ik steeds bij deze training. Dit brengt me verder. En wat ben ik blij dat ik die lagen met Mincka, Roos en mijn medecursisten aan het ont-dekken ben. Het helpt alleen al om in zulke goede, deskundige warme handen te zijn. 

Charlotte

Een heel fijne cursus die biedt je de diepte in te kunnen en mogen gaan en wetende dat er deskundige en warme begeleiding en een veilige groep is die aan de kant klaar staan om je te drogen en te verwarmen.

Ingrid

Nieuwe Brandstof helpt om je pijnpunten en valkuilen te herkennen, het er te laten zijn, om vervolgens weer met goede moed de toekomst in te gaan. Mincka en Roos  begeleiden de dagen op een heel prettige en integere manier.

Diana