Vervolgopleiding Systemisch Coachen

Voor onze nieuwe vervolgopleiding Systemisch Coachen hebben we een andere opzet gekozen: Elk jaar bieden wij 6 tweedaagse modules aan, die elk apart (als bijscholing) of in serie gevolgd kunnen worden. Als je binnen (uiterlijk) drie jaar alle zes modules hebt gevolgd, kun je deelnemen aan een 7e testing- & certificeringsmodule. Ter voorbereiding op deze testing schrijf je een persoonlijk statuut en een procesverslag, waarin je o.a. 5 casussen uitwerkt.

Deze vervolgopleiding Systemisch Coachen is bedoeld voor deelnemers die een eigen coachpraktijk hebben en beschikken over een stevige systemische basiskennis. Dit kan de basisopleiding Systemisch Werk aan de Academie zijn of een vergelijkbare opleiding elders.

De volgende 6 tweedaagse bijscholingsmodules maken deel uit van de opleiding:

  • Specifieke werkvormen in de één op één coaching 1: verdieping in het werken met grondankers en visualisaties
  • Specifieke werkvormen in de één op één coaching 2: verdieping in het werken met tafelopstellingen
  • Lichaamsbewustzijn en aanraking in het systemisch werk
  • Systemisch werken met innerlijke delen (Mincka van Houten en Anouk Bloemers)
  • Werken met vragen rond vitaliteit en ziekte (Johan de Jong en Mincka van Houten)
  • Systemisch werken in relaties (Johan de Jong en Mincka van Houten)

Als je alle zes de modules hebt gevolgd, kun je je in een zevende module door ons laten certificeren als systemisch coach.  Kerndocent is Mincka van Houten.

Accreditaties
De accreditaties van het SKB, NOBCO en KTNO zijn in aanvraag.

Kosten
De kosten bedragen 395 euro * per 2-daagse module. Vrijgesteld van btw. Als je alle 6 bijscholingen volgt, kun je in het 7e blok deelnemen aan de testing en certificering. Deze 7e module bieden wij je kostenloos aan. Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

* Aan oud-cursisten van de basisopleiding Systemisch Werk en Systemisch Organisatie Werk bieden wij deze modules aan voor een gereduceerde prijs van 295 euro per 2-daagse, vrijgesteld van btw.

Voor meer informatie stuur je ons een mail, bel je ons op 0575 – 46 99 71 of laat je een bericht achter via het contactformulier op deze pagina.