Samenwerkingen Academie voor Systemisch Werk

‘Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen’

Dit Afrikaans gezegde geeft precies weer hoe wij naar samenwerken kijken. Door je te verbinden met anderen, maak je energie vrij, van waaruit een ieder zijn of haar volle potentie kan vrijmaken. Zo werken wij o.a. samen met HCC en Verwonderland.

Healthy Company Consultants is een compact organisatieadviesbureau. Wij werken met onze opdrachtgevers aan ‘gezonde en mensgerichte organisaties’, waarin inclusiviteit, ontwikkeling en beweging centraal staan.

Wij ondersteunen organisaties, leiders en teams bij het koersvast en succesvol kunnen meebewegen in een continue veranderende wereld. Wij werken met ‘gevoel voor mensen en verstand van organisaties’. Wij zoeken aansluiting met wat er al is en hebben een scherp oog voor wat er nodig is, voor werkbare oplossingen die aansluiten bij de praktijk van alledag.

Wil je meer weten? Klik hier voor onze website of bel ons op 0575 – 20 20 25.

 

Verwonderland

In Verwonderland vind je houten figuren en symbolen voor coaching, therapie en systemische opstellingen. Door gebruik te maken van beelden, kan de cliënt zonder veel woorden zichtbaar maken wat zich in zijn binnenwereld afspeelt. De heldere vormgeving van de symbolen maakt dat ze op meerdere manieren te interpreteren en in te zetten zijn. De figuren kun je zorgvuldig laten beschilderen naar jouw wensen zodat je met materialen werkt die passen bij jou, jouw praktijk en cliënten. Heb je ideeën voor nieuwe materialen? Ik denk graag met je mee over de vormgeving!

Kom gerust eens langs in Verwonderland voor een impressie van mijn werk en meer informatie op www.verwonderland.nl

0575-46 99 71