Masterclass Werken met stilte

Op 27 oktober 2021 begeleidt Paula weer een masterclass: Werken met stilte.

De kwaliteit die je als systemisch werker biedt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door de verbinding met je lichaam en de stilte daarin. Stilte is een wezenlijk ingrediënt van je werk als begeleider: contact met je eigen innerlijke ruimte en verbinding met wat niet gezegd wordt. Je kunt alleen werken vanuit niet-weten als je in je eigen stilte kunt verkeren.

Hoe kan stilte jouw werk verdiepen en versterken? Hoe haal je informatie op uit het ongezegde? Die kennis is toegankelijk via je lichaam. Tijdens deze masterclass word je uitgenodigd om via eenvoudige bewegingen als lopen, zitten en staan, contact te maken met stilte en te communiceren vanuit gedeelde ruimte.

 

De masterclass is ervaringsgericht en heeft het karakter van een gezamenlijk onderzoek. We werken met individuele oefeningen, in tweetallen en in de hele groep. Dat geeft inzichten over stilte die je in je eigen werk als begeleider kan toepassen. Voor iedereen die op een ontspannen manier een verdiepingsslag wil maken. 

Paula Kolthoff is sinds ruim 25 jaar werkzaam als trainer, coach en organisatie- adviseur. Ze ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen voor training & opleiding. Ze is auteur van het boek Stevig staan in intense situaties. Paula heeft het trainingsprogramma Embodied Learning ontwikkeld, waarin werken met stilte een belangrijk onderdeel is.

Achtergrondinformatie

Meer informatie over Paula en Embodied Learning vind je op: www.embodiedlearning.nl

 

Ik heb met veel plezier de workshop Embodied Listening’ gedaan. De vakkundigheid van Paula schept een helder kader voor het opdoen van (voor mij) nieuwe inzichten en verrassende ervaringen.

Roos Braakhuis

GZ-psycholoog

Embodied Learning is wezenlijk anders dan cognitief leren: wat ik tijdens deze workshop heb ervaren blijft bij me. En wat Paula betreft: wat je ziet is wat je krijgt en wat je krijgt is wat je ziet. Ze is volledig congruent met wat ze vertelt.

Wessel Ganzevoort

Emeritus Hoogleraar Organisatiedynamiek en Innovatie

Locatie & tijd
Datum: Woensdag 27 oktober 2021

Tijd: 10:00 – 17:00 uur, Proeflokalen, lokaal 17, Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen.

Maximaal 12 deelnemers.

Prijs
De kosten voor deze masterclass bedragen 195 euro, vrijgesteld van btw.

Aanmelding
Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden. Graag het formulier uitprinten, invullen en digitaal (info@academievoorsystemischwerk.com) of per post retourneren (IJsselkade 15, 7201 HC, Zutphen).

Kom met ons in contact

Wilt u nader geïnformeerd worden? Laat dan s.v.p. uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.