Jaartraject Persoonlijke ontwikkeling met Systemische NLP

‘De enige weg naar buiten is de weg naar binnen.
De enige weg naar binnen is de weg naar buiten.’

In september 2023 starten we met een gloednieuw jaarprogramma, waarin we de nieuwste inzichten en ervaringen op het gebied van NLP, systemisch werk en persoonlijke ontwikkeling met je gaan delen om jou een stap verder naar binnen én naar buiten te brengen. Systemische NLP plaatst NLP in een groter systemisch perspectief, waarin we vanuit het grotere geheel kunnen kijken hoe iets in jouw leven een rol speelt en hoe je dit positief kunt beïnvloeden.

De ultieme NLP-ervaring
NLP staat voor een hoge kwaliteit van communiceren, met jezelf en met anderen. NLP biedt je handvatten om meer verdieping en levensvreugde in je leven te brengen. Hiervoor krijg je tools aangereikt die jou inzicht geven in jezelf en je helpen om ingesleten patronen te doorbreken en belemmeringen los te laten. Je gaat je verbinden met je hoogste waarden om te leven vanuit je hart.

Hoe mooi is het om jezelf op een pure en authentieke wijze te ont-moeten?

Op een unieke wijze zullen we thema’s behandelen op het gebied van zingeving, identificatie, missie en identiteit, de kracht van gedachten en zelfhelende technieken. Je houdt je bezig met levensvragen en levensthema’s die enkel gekend en begrepen kunnen worden op hart- en zielsniveau. Het gaat over de essentie van het leven en hoe je deze kunt ‘vastpakken’. Hieruit volgt vanzelf dat je de juiste keuzes gaat maken, keuzes die jou ondersteunen in het leven zoals jij dat wenst.

NLP is een hele mooie weg naar zelfrealisatie, geluk, vrede en liefde. Wij zullen jou met veel toewijding ondersteunen in jouw bewustwordingsproces en het pad naar de door jou geformuleerde bestemming met jou lopen. Wij verbinden graag onze passie met jouw groeiproces!

Wil je vrijblijvend en stevig kennismaken met ons programma? Op zaterdag 15 april verzorgen Anita en Johan van 14.00 tot 17.00 uur een gratis workshop, waarin je kunt ervaren wat je van ons en van het programma mag verwachten. Heb je interesse of heb je vragen? Aarzel niet! Neem contact met ons op via info@academievoorsystemischwerk.com of bel ons op 0575-469971.

Doelgroep
Dit jaartraject is bedoeld voor iedereen die een stap wil maken in zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Een specifieke vooropleiding is niet nodig, wel een open mind en een nieuwsgierige houding naar wat het leven voor jou in petto heeft.
Na het afronden van het jaartraject kun je, als je dat wilt, doorstromen naar de basisopleiding Systemisch Werk.

Doelstelling
Het doel van dit jaartraject is te ontdekken hoe je (nog) meer jezelf kunt zijn en het leven kunt leiden waar jij ten diepste naar verlangt. Jezelf goed kennen, blokkades opruimen en essentiële keuzes (durven) maken, zijn voorwaarden voor een waardevol en gelukkig leven. We gaan praktisch en ervaringsgericht met elkaar aan het werk. Docenten zijn Anita van Ostaden en Johan de Jong.

Dit jaartraject bestaat uit 8 blokken van elk 2 dagen.

Data en inhoud jaarprogramma

Blok 1:  15 en 16 september 2023
‘NLP: Wat kun je ermee?’

Blok 2:  13 en 14 oktober 2023
‘NLP bouwstenen voor optimale communicatie.’

Blok 3:  10 en 11 november 2023
‘NLP en veranderen.’

Blok 4:  15 en 16 december 2023
‘Wie ben ik en wat beweegt mij?’

Blok 5:  19 en 20 januari 2024
‘Hoe verbind ik mij met het grotere geheel?’

Blok 6:  9 en 10 februari 2024
‘Wat wil ik écht?’

Blok 7:  8 en 9 maart 2024
‘Wat houdt mij tegen om mijn leven te leiden zoals ik het wil?’

Blok 8:  12 en 13 april 2024
‘Hoe gebruik ik mijn hulpbronnen ten volle?’

Locatie
De trainingslocatie is “De Kapel Voorst”, Enkweg 1, 7383 CV Voorst.

Kosten
De kosten voor deze opleiding, bestaande uit 16 lesdagen, bedragen € 3.250.
Dit is inclusief syllabus, certificaat, koffie/thee/versnaperingen en een biologische vegetarische lunch.

Deze opleiding is vrijgesteld van btw. Er is een maximum van 18 deelnemers.

“Wat een fantastisch traject, wat een fantastische groep en wat een deskundige begeleider en assistenten!
Ik heb geleden en ik heb genoten. Gaandeweg werd het leed minder en het genieten groter. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn blokkades en mijn mogelijkheden. Klinkt wellicht wat overdreven maar zo is het: ik ben een stuk gelukkiger geworden. Ontroerend om van collega’s op het werk te horen dat ze dat zien in mijn functioneren.
De Leerweg is geen slappe hap en net zo geschikt voor zowel vrouwen als mannen.”

Elbert

“De Leerweg was voor mij met vertrouwen verder gaan op de reis van mijn leven. Het is heel wat stappen verder, maar zo voelt het wel na de Leerweg gevolgd te hebben. Het volgen van de Leerweg was een heel spannend, mooi en waardevol cadeau aan mezelf. Onder ervaren, zeer deskundige en liefdevolle begeleiding op weg naar mezelf, op weg naar huis. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun.”

Anke van der Toorn