Vanuit de Academie voor Systemisch Werk wensen wij jou een liefdevol en gezond 2021. Wij starten het nieuwe jaar met een ‘nieuwe’ naam, een nieuw logo en een nieuwe url: academievoorsystemischwerk.com
 
De historie
In 2017 zijn wij, Mincka en Johan, samen gaan werken onder de naam ‘Systemisch MensenWerk’. Dit was toen nog een handelsnaam van de BV van Johan. Eind 2018 besloten wij onze samenwerking te formaliseren met de oprichting van een VOF. Deze kreeg de naam ‘Academie voor Systemisch MensenWerk’. Twee jaar later, eind 2020, werd duidelijk dat wij allebei een verlangen hadden naar een naam, die recht doet aan de essentie van het werk dat we doen, die past bij de groei van de Academie en die korter is ūüėČ En zo zijn we uitgekomen bij Academie voor Systemisch Werk. Een Academie waarin de mens centraal staat en waar ons hart en bezieling ligt bij het begeleiden, inspireren en opleiden van mensen. Je bent welkom.
 
Lieve groet,
 
Mincka & Johan

.