Maak kennis met ons programma Recruiten met je Hart.

De markt van arbeidsbemiddeling ontwikkelt zich naar een steeds digitalere wereld waarin processen en algoritmes leidend zijn. Als basis voor het vinden van kandidaten efficiënt, maar een algoritme is een reactief instrument gebaseerd op het verleden die geen rekening houdt met de toekomst. Selectie van medewerkers is een toekomstgerichte investering. Daarbij veranderen organisaties in snel tempo. De fit met de cultuur van de organisatie en de drijfveren van de kandidaat is van cruciaal belang voor het behalen van de doelen en de reputatie van elke organisatie. Maar hier wordt nagenoeg niet op geselecteerd.

Wij geloven in het meesterschap van de professional, waarin de ‘human Touch’ het verschil maakt. Deze arbeidsmarkt vraagt om creativiteit, om nieuwe “ogen”, om een mensgerichte aanpak Recruiten met je Hart, want enkel door persoonlijk contact leer je de mens kennen.
Een programma waarin persoonlijke ontwikkeling én het organisatieresultaat centraal staat. Een programma voor elke organisatie, die nieuw talent wil selecteren en huidige medewerkers wil ontwikkelen vanuit training en coaching. Neem contact op voor een maatwerkadvies.

 

Meer informatie