Van normerend naar waarderend leiderschap

 

In een wereld van toenemende en complexe regelgeving zijn organisaties geneigd om te vervallen naar normatief en controlerend leiderschap. Wij leren organisaties hoe zij, met heldere governance en controls op de achtergrond, de mens in de organisatie weer centraal kunnen stellen. Waarderend leiderschap noemen wij dat. Door vanuit waarden te sturen, worden medewerkers uitgedaagd om meer na te denken en autonomer te handelen. Waarmee zowel medewerkers als klanten actief bijdragen aan de positieve reputatie van de organisatie.

Healthy Company Consultants organiseert 6-daagse trainingen, waarin we met een representatieve groep medewerkers uit uw organisatie werken aan reputatiemanagement. Meer weten? U kunt ons bereiken op 0575 – 20 20 25. 

Voor onze visie op reputatiekunde klikt u hier.